Galeria celor de la Dinamo București nu va primi bilete la meciul cu Chindia, din data de 16 august. Decizia a fost luată de clubul târgoviștean, după ce Federația Română de Fotbal a sancționat clubul bucureștean, cu interzicerea accesului galeriei/grupurilor de suporteri la cinci meciuri disputate în deplasare.

Cei de la Chindia Târgoviște au făcut anunțul oficial în privința măsurilor luate împotriva galeriei celor de la Dinamo, chiar astăzi (12 august 2019) cu patru zile înainte de confruntarea cu Dinamo, din etapa a VI-a  a Ligii întâi de fotbal.

Într-un comunicat, postat pe pagina oficială a Clubului Chindia Târgoviște se spune că:

Prețuri bilete Chindia – Dinamo, meci programat vineri, 16 august, ora 19.30:

Tribuna 0 – 20 lei
Tribuna I – 15 lei
Tribuna a II-a – 12 lei

Programul caselor de bilete:

Stadionul Eugen Popescu: marți – joi, 9.00 -16.30, vineri 9.00 – 14.00
Stadionul Ilie Oană: marți – joi, 9.00 – 16.30, vineri 9.00 – 19.30

⚠️FOARTE IMPORTANT: Pentru acest joc nu vor fi comercializate tichete în mediul online. Biletele se vor vinde DOAR la case, după programul menționat mai sus și în limita a 4 (patru)/ persoană. Pentru evitarea aglomerației la porțile de acces, avem rugămintea să vă procurați biletele din timp și să ajungeți la stadion cu cel puțin 30 de minute înainte de startul jocului.

Foto: Galerie Dinamo București (sursa-telekomsport.ro)

În urma deciziei Comisiei de Disciplină a FRF din data de 26 -07-2019 în care a fost sancționat clubul FC DINAMO cu interzicerea accesului galeriei/grupurilor de suporteri la cinci meciuri disputate în deplasare, clubul AFC CHINDIA TÂRGOVIȘTE a decis, conform hotărârii luate de Comisia de Disciplină, ca sectorul destinat oaspeților să fie închis pe toată durata manifestării sportive.

⛔️Suporterilor cu însemnele clubului FC DINAMO nu li se va permite accesul pe stadion.”

Echipa târgovișteană, ce evoluează la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”, în meciurile considerate pe teren propriu, este a doua echipă ce aplică această măsură suporterilor dinamoviști, primii fiind cei de la Poli Iași.

Foto: Mihai Neicuțescu și Viorel Moldovan

(după golul lui Neicuțescu din meciul Chindia Târgoviște – CFR Cluj 1-4)

Chindia ocupă ultima poziție în clasamentul ligii I, cu un singur punct, după cinci etape. Clubul târgoviștean este într-un conflict deschis, dar negat de părți, cu cei de la Dinamo București. Asta după ce Chindia a refuzat să îl lase pe antrenorul Viorel Moldovan să plece gratis la Dinamo, iar ulterior clubul bucureștean l-a rechemat la echipă pe Mihai Neicuțescu, atacantul care fusese împrumutat la Chindia Târgoviște până în vara anului 2020.