Un bărbat din localitatea Tețcoiu, comuna Mătăsaru a fost reținut de polițiștii dâmbovițeni, fiind bănuit de evaziune fiscală, infracțiune comisă în perioada 2012-2014. Prejudiciul estimat este enorm, peste 1,6 milioane de lei.

Acțiunea de reținere a unui administrator de societate comercială din localitatea Tețcoiu, județul Dâmbovița, a fost efectuată de polițiști specializați în investigarea criminalității economice. Conform IPJ Dâmbovița:

„La data de 13 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, au reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, un bărbat din localitatea Tețcoiu, bănuit de comiterea unor fapte de evaziune fiscală.

Astăzi, 14 februarie, cel în cauză va fi prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada octombrie 2012-iunie 2014, bărbatul, în calitate de administrator al unei societăți comerciale din localitate, ar fi omis să evidențieze în contabilitate operațiunile derulate cu 7 agenți economici și veniturile obținute în urma acestora.

De asemenea, bănuitul ar fi înregistrat operațiuni nereale, respectiv cheltuieli cu achiziții de mărfuri și prestări de servicii.

Prejudiciul creat este estimat la 1.687.168 de lei.”

 

Foto articol Ilustrativ

Articolul precedentMinor în stare gravă, preluat de un elicopter SMURD. O poartă din fier a căzut peste el
Articolul următorAccident de muncă la școala din Braniștea. Un muncitor a căzut de pe schelă