Un bărbat din Târgoviște este suspectat de viol și va fi reținut, după ce o tânără instituționalizată, de doar 13 ani, a născut. Bărbatul este chiar tatăl adoptiv al minorei.

Fotografie cu un caracter ilustrativ

În luna februarie o minoră, de doar 13 ani, instituționalizată la un centru de servicii sociale din Târgoviște, a dat naștere unui băiat perfect sănătos. (amănunte aici www.realitateadedambovita.net). Sesizați  de către reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială Târgovişte, polițiștii din cadrul IPJ Dâmbovița au deschis, la vremea respectivă, un „dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor”

După aproximativ două luni, suspiciunile inițiale au fost confirmate (în data de 10 aprilie 2019). Tătăl nou născutului (stabilit în urma unei analize ADN) este chiar tatăl adoptiv al minorei de 13 ani. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, din Târgoviște, este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de viol.

Cel mai probabil, după cum au precizat reprezentanții IPJ Dâmbovița, bărbatul va fi reținut pentru 24 de ore, iar mâine (n.r. 11 aprilie 2019) acesta va fi prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentCale liberă pentru demiterea președintelui CJ Dâmbovița, Daniel Comănescu
Articolul următorFoto-Video|Înghesuială la autografe, din partea componenților naționalei masculine de handbal