Un bărbat și o femeie au foste reținuți de polițiștii dâmbovițeni. Cei doi au dat o spargere în data de 1 martie 2019, la o locuință din Moreni, de unde au sustras telefoane mobile, bijuterii și bani.

Polițiștii din Moreni și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au descins la locuințele a două persoane în data de 3 aprilie.

Poliţiştii de la Biroul Investigații Criminale Moreni, sprijiniți de efective din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Moreni, au efectuat două percheziții domiciliare pe raza localităților Voia și Moreni, la două persoane bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, la data de 1 martie a.c., bănuiții ar fi pătruns în locuința unei femeie, din Moreni, de unde ar fi sustras 3 telefoane mobile, bijuterii și bani.

La domiciliile acestora au fost descoperite bunurile sustrase, acestea fiind ridicate în vederea restituirii părții vătămate.

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță,  cele două persoane, un bărbat și o femeie, urmând ca pe parcursul acestei zile (n.r. 4 aprilie 2019) să fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Articolul precedentCSM Târgoviște a pierdut primul meci din play-off-ul ligii I de baschet feminin, cu Aradul
Articolul următorPatru bărbați au fost reținuți, pentru un scandal provocat într-un bar din Dragomirești