Activitatea infracțională a doi tineri este cercetată de poliție. Asta se întâmplă la câteva zile distanță după ce au încercat un jaf demn de poveștile din filme . Cei doi au pătruns în sediul Primăriei Bilciurești, din Dâmbovița, și au încercat, fără succes, să fure bani din bancomatul existent în incinta instituției.

Deși tentativa de jaf nu a fost încununată de succes, cei doi nealegându-se cu vreo „captură,” pentru tentativă tot vor trebui să plătească. Asta pentru că au fost prinși repede, „lovitura” fiind dată chiar în localitatea de reședință a celor doi. Conform unei informări a IPJ Dâmbovița:

„La data de 21 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale au probat activitatea infracțională a doi tineri, de 19 și 20 de ani, din localitatea Bilciurești, bănuiți de săvârșirea tentativei la infracțiunea de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 15-16 noiembrie a.c., bănuiții ar fi pătruns în interiorul Primăriei, printr-o fereastră, și au încercat să sustragă bani dintr-un bancomat.

În cauză, se continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.”

(foto– sediul  Primăriei comunei Bilciurești, județul Dâmbovița)

Articolul precedentFoto| Gafă de comunicare și ceremonial militar-religios, la cimitirul evreiesc din Târgoviște
Articolul următorConsilier local, găsit stare de conflict de interese de natură administrativă