Președinta PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, a anunțat că nu va abandona șefia organizației social democrate dâmbovițene. Zvonurile, privind iminenta renunțare la funcția de conducere, au devenit persistente în ultima vreme, după ce Rovana Plumb devenise cap de listă, pentru PSD, la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Într-o emisiune tv, la un post local de televiziune, din Dâmbovița, Rovana Plumb a fost anunțată de moderator că, „un membru al PSD Dâmbovița întreabă” dacă este adevărat că renunță la președinția PSD Dâmbovița, după ce va ajunge europarlamentar.

 “Apreciez foarte mult munca tuturor liderilor PSD locali, de aici, din Dâmbovița, și vreau să le spun că voi rămâne la președinția organizației județene a PSD cu toată determinarea. Nu am venit ca să plec, nu am venit să fac o “figură de stil”, chiar iubesc Dâmbovița.”

Sunt onorată să fiu președintele uneia dintre cele mai puternice organizații PSD din țară și vreau să le mulțumesc tuturor colegelor și colegilor mei, fie că vorbim de primari, de președinți de organizații, de consilieri județeni, de consilieri locali, dar și simpli membri, pentru  atitudinea pe care o au zi de zi. Nici o clipă nu s-au gândit să trădeze PSD plecând din partid. Din contră nu le place trădarea, nu le plac cei care au fost odată membri ai PSD și partidul le-a dat totul, iar acum să le întorc spatele și să le vorbesc urât. Inclusiv la mitingul organizat de PSD național la Târgoviște, fiecare membru a răspuns cu multă solidaritate.”

A spus Rovana Plumb.

Zvonurile, privind iminenta plecare de la șefia PSD Dâmbovița, a Rovanei Plumb, după alegerile europarlamentare, au devenit o constantă a ultimelor zile, în organizația social democrată dâmbovițeană. În plus, eventualitatea obținerii unui post de comisar european, din partea României, tot de către Rovana Plumb, au alimentat propagarea informației privind renunțarea la funcția de conducere din PSD Dâmbovița.

Articolul precedentPolițiștii dâmbovițeni îl cercetează pe tânărul ce și-a pus câinii să rănească o pisică și a filmat totul
Articolul următorȘi-a agresat soția, beat fiind. Două luni nu mai are voie să se apropie de ea