Președinta în funcție a PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, a donat aproximativ 170.000 de euro partidului din care face parte, la alegerile europarlamentare, conform unor documente ale AEP, citate de realitatea.net. Banii provin dintr-un împrumut, iar suma reprezintă a treia cea mai mare donație primită de partide, în campania pentru alegerile europarlamentare.

Partidele au primit donații generoase, în campania pentru alegerile pentru europarlamentare. Cel mai mult au primit cei de la PSD, unde cea mai generoasă a fost chiar Rovana Plumb, președinte al PSD Dâmbovița, ce a donat 800.000 de lei (aproximativ 170.000 de euro) . Mai multe detalii, despre celelalte contribuții pentru partide, găsiți aici www.realitatea.net.

Lista donații PSD, campanie europarlamentare (sursa AEP)

Rovana Plumb a fost cap de listă pentru alegerile europarlamentare din luna mai, la PSD. Șefa PSD Dâmbovița a fost întrecută la donații doar de Andrei Gerea și Varujan Vosganian de la ALDE, ce au donat 280.000 și respectiv 178.000 de euro, în aceiași campanie. ALDE nu a făcut pragul electoral, iar în consecință partidul lui Călin Popescu Tăriceanu nu are reprezentanți în Parlamentul European.

Articolul precedentDrum blocat de un șofer băut bine, la Pucioasa
Articolul următorFoto| Medalie pentru CS Târgoviște, la naționalele de lupte pe plajă ce au avut loc la Mamaia