Un tânăr din orașul Pucioasa s-a ales cu dosar penal după ce a alertat nejustificat poliția dâmbovițeană. Tânărul a solicitat ajutorul organelor legii, motivând că mai multe persoane încearcă să-i incendieze mașina.

Apelul, primit de polițiștii dâmbovițeni, în cursul zilei de 4 februarie, spunea ca mai mulți indivizi au turnat benzină pe un autoturism și încercă să îl incendieze. Apelul era făcut chiar de proprietarul mașinii. Din păcate, pentru bărbat, părerea lui nu a coincis cu realitatea, iar acum s-a ales cu un dosar penal. Conform IPJ Dâmbovița:

FotoIlustrativ

La data de 4 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au fost sesizaţi de un bărbat de 30 de ani, din Pucioasa, cu privire la faptul că persoane necunoscute au turnat benzină pe autoturismul său cu intenția de a îl incendia.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că sesizarea făcută de bărbat nu se confirmă, acesta inducând în eroare organele judiciare prin producerea de probe care să susțină infracțiunea sesizată.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru inducerea în eroare a organelor judiciare, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție lagală prin unitatea de parchet competentă.”

sursa foto articolwww.nypost.com

Articolul precedentModernizarea DN 71 Bâldana-Târgoviște-Sinaia a intrat în faza de licitație
Articolul următorAlertă falsă cu bombă, la Târgoviște! Mobilizare specială Poliție-SRI, pentru un aspirator