Încă un dâmbovițean s-a ales cu dosar penal pentru deținerea unei arme de autoapărare, fără permis. Este vorba de un târgoviștean ce avea în posesie un pistol de autoapărare cu proiectil de cauciuc.

Nu mai târziu de ziua de data de 12 noiembrie, un bărbat din Corbii Mari, o comună dâmbovițeană, s-a ales cu un dosar penal pentru că deținea o pușcă de vânătoare și două pistoale de autoapărare fără să fi înnoit permisul. La doar o zi distanță, în data de 13 noiembrie, un târgoviștean a fost depistat deținând un pistol , de această dată fără să posede deloc permis de port armă.Conform unei informări a IPJ Dâmbovița:

„Un târgoviștean este cercetat de polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase, pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor

La data de 13 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Târgoviște, pentru încălcarea prevederilor legale privind armele și munițiile.

Bărbatul a fost depistat în timp ce deținea la domiciliu, fără drept, un pistol de autoapărare cu proiectil de cauciuc.

Arma a fost ridicată în vederea indisponibilizării.”

Articolul precedentPersoane umilite și obligate să spele geamurile unui local
Articolul următorUpdate- Patru persoane reținute pentru tâlhărie calificată, la Pucioasa