Pompierii au intervenit, duminică, la stingerea unui incendiu izbucnit la o fabrică de electrozi din orașul dâmbovițean Titu. S-au înreistrat doar pagube materiale, fără victime.

Potrivit pompierilor de la ISU Dâmbovița, incendiul s-a manifestat la un perete de policarbonat din interiorul fabricii Elsid Titu. Au ars 250 de metri pătrați din acel perete.

Elsid Titu este o companie producătoare de electrozi siderurgici. A fost înființată în 1984, ca al doilea producător român de electrozi siderurgici pentru industria metalurgică și a devenit începând cu anul 2001 o societate privată cu capital autohton.

Sediul social și unitatea de producție se afla în Titu, iar activitatea comercială este realizată și coordonată din București.

Acționarii principali ai companiei sunt MetalEuroEst cu 84,51% și SIF 4 Muntenia care deține 15,26% din titluri.

Este și cel mai mare producător de energie hidro în capacități mici din România.

Elsid Titu are microhidrocentrale cu o putere instalată de 29,6 MW, în timp ce compania de stat Hidroelectrica are capacități similare, dar cu o putere mai mică, de 28,1 MW.

Articolul precedentFoto-Video| Au revenit pe primul loc. Chindia Târgoviște-ASU Poli 2-1 (0-0), în Liga a II-a de fotbal
Articolul următorVideo| Viorel Modovan, declarații incendiare: „Chindia nu păcălește fotbalul!”