Patru persoane au fost sancționate și deasemnea au rămas fară ”chilipirurile” oferite trecătorilor, la Târgoviste. Vânzătorii de ocazie, ofereau parfurmuri contrafăcute si alte bunuri, în mod ilegal, pe stradă amatorilor de produse ieftine. Au fost depistați de jandarmii dâmbovițeni ce le-au confiscat bunurile și le-au dat si amendă.

Mai multe parfumuri, geci și mașini de tuns au fost confiscate luni, 17 februarie a.c. de către jandarmii dâmbovițeni, pe o stradă din municipiul Târgovişte. O patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a depistat pe bulevardul ‘‘Tudor Vladimirescu” patru persoane care abordau trecătorii pentru a le oferi spre vânzare produse la preţuri modice.
În urma verificărilor efectuate, asupra tinerilor, cu vârsta cuprinsă între 19 și 30 de ani, au fost găsite 19 parfumuri contrafăcute, 6 geci și 3 mașini de tuns.

Marfa a fost ridicată, pe bază de proces-verbal în vederea confiscării şi au fost aplicate 4 amenzi în valoare totală de 2.000 lei, pentru vânzarea ambulantă a oricăror mărfuri în alte locuri decât cele autorizate de primării, consilii judeţene sau prefecturi.
Pentru un plus de siguranţă, recomandăm cetăţenilor să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă sunt abordaţi de necunoscuţi care le oferă spre vânzare diverse produse şi să nu încurajeze astfel de fapte.

Au precizat cei de la  Biroul de Informare, Relații Publice şi cu Publicul al IJJ DÂMBOVIȚA.

Articolul precedent”Revoluția” lui V. Moldovan continuă. Încă doi jucători puși pe liber, de antrenorul Chindiei Târgoviște
Articolul următorArgeșeancă urmărită internațional, pentru înșelăciune, a fost depistată la Târgoviște