La doar câteva ore după momentul în care a preluat, din nou, funcția de președinte al CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea a mers pe șantier. De fapt a fost doar să constate că unul dintre obiectivele, al cărui beneficiar este CJ Dâmbovița, a fost abandonat de constructor.

Conform unei informări transmise de CJ Dâmbovița, a fost efectuată o vizită

 „în zona fostei unități militare de la gară, la obiectivul de investiții „Drum de legătură DJ 720E Gara Târgoviște Sud – Centura Municipiului Târgoviște”, unde s-a constatat că executantul nu avea în derulare nicio activitate.

A fost parcurs întreg traseul obiectivului, cu prezentarea de către reprezentanții Direcției Generale Infrastructură Locală a stadiilor fizice și valorice ale obiectivului, restul de executat și graficele de lucrări, așa cum au fost ofertate de către antreprenor.

S-a constatat că ultilajele și personalul aflat în organizarea de șantier (5 persoane și 2 utilaje) sunt insuficiente pentru realizatrea obiectivului în termenele ofertate, această situație conducând cu certitudine la aplicarea de către instituția noastră a penalităților contractuale prevăzute.

În vederea analizării urgente a situației obiectivului, Alexandru Oprea, președintele CJD, a convocat vineri, 19 aprilie 2019, ora 08:30, la sediul instituției, factorii de decizie din partea constructorului.”

Obiectivul „Drum de legătură DJ 720E Gara Târgoviște Sud – Centura Municipiului Târgoviște” are o valoare de aproximativ 9 milioane de lei și este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Articolul precedentÎn procedură de urgență, CJ Dâmbovița și-a ales un nou președinte
Articolul următorA intrat cu mașina direct în gardul vecinilor