Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti au dispus, joi seara, reţinerea pentru 24 de ore a şase bărbaţi , aceştia fiind suspectaţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.
Indivizii au fost ridicaţi în urma a 14 percheziţii pe care polițiștii prahoveni de investigații criminale, împreună cu mascaţi de la Serviciile de Acţiuni Speciale Prahova şi Călăraşi , le-au efectuat pe raza județelor Ilfov și Ialomița.
Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Prahova, „din cercetări au rezultat indicii că, în perioada iunie – octombrie 2020, persoanele bănuite ar fi sustras articole vestimentare, covoare și utilaje de construcții din societăți comerciale aflate pe raza județelor Prahova, Ilfov, Dâmbovița, Călărași și Teleorman. De la locaţiile în care au descins, oamenii legii au ridicat mai multe bunuri ce par a face obiectul a 17 activități infracționale”.
Prejudiciul estimat de către anchetatori se ridică la aproximativ 100.000 de lei. În prezent, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, împreună cu poliţiştii prahoveni, efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor vizate.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentIncendiu la o casă din orașul Pucioasa
Articolul următorPeste 9.200 cazuri noi de COVID-19 şi 160 de decese, în ultimele 24 de ore. Siutaţia pe fiecare judeţ