Un scandal, ce a izbucnit pe stradă, între două grupuri de tineri, s-a terminat la spital pentru un adolescent de 16 ani, ce a fost înjunghiat. Totul s-a întâmplat la Moreni,în Dâmbovița, în noaptea de 7-8 martie.

Conform polițiștilor dâmbovițeni, Polițistii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați de o femeie cu privire la un conflicat stradal izbucnit între mai mulți tineri.

Deplasați la locul indicat, polițiștii au reușit să identifice persoanele implicate în scandal, acestea fiind conduse la sediul Poliției Municipiului Moreni.

Imagine cu un caracter ilustrativ

În conflictul stradal au fost implicați șase bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 34 de ani, ce, pe fondul consumului de alcool, au declanșat o bătaie generală pe o stradă din Moreni. Minorul de 16 ani a fost înjunghiat și a fost transportat în stare grava la spital,pentru acordarea de îngrijiri medicale, urmnâd ca în urma stabilirii diagnosticului să se stabilească încadrarea juridica a faptei ( n.m. chiar tentativa de omor).

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârsirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevazută de art.193 alin.1 din Codul Penal, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetuui de pe lângă Judecatoria Moreni.

Articolul precedentVideo| Puternic incendiu de vegetație la Voinești,în Dâmbovița
Articolul următorCoronavirus România: Apel urgent de la autorități-„Dacă ați călătorit pe următoarea rută contactați autoritățile”