Doi elevi de clasa a XI-a de la Liceul Tehnologic din Pucioasa, județul Dâmbovița, s-au luat la bătaie în timpul unei pauze, chiar în sala de clasă. Unul dintre colegii bătăușilor a filmat cu telefonul incidentul, iar ulterior l-a trimis către presă. Incidentul nu a durat decât câteva secunde, dar acum cel care părea că iese învingător, din confruntare, riscă exmatricularea.

Incidentul, conform unor informații, a avut loc la Liceul Tehnologic din Pucioasa, județul Dâmbovița, între doi elevi de clasa a XI-a, care erau colegi. Din cele aproximativ 15 secunde de filmare se vede că cei doi se lovesc cu pumnii și picioarele, chiar în fața altor colegi. În cele din urmă unul dintre ei strigă „Despărțiți-vă!”, iar un alt coleg intervine și îi desparte pe bătăuși. (vezi imagini-sursă captură -postare gazetadambovitei.ro)

Imagine

Imagine

Conform unei reacții, la cald, a Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița (prin inspectorul general Sorin Ion), cazul va fi analizat de urgență în cadrul unui Cosiliu Profesoral și se va propune exmatricularea unuia dintre cei doi băieți (cel care a părut a fi agresorul).