Așteptat cu multă nerăbdare, singurul mall din județul Dâmbovița nu este încă gata să își deschidă porțile pentru clienți. Asta pentru că, la „Dâmbovița Mall”, de la Târgoviște lucrările nu sunt finalizate, astfel că edificiul nu va fi inaugurat odată cu redeschiderea mall-urilor, ce are loc în toată țara începând din 15 iunie.

În noua etapă de relaxare a măsurilor privind prevenția  răspândirii coronavirusului, începând de astăzi, 15 iunie, mall-urile din întrega țară se redeschid pentru public. Deocamdată însă fară restaurante și locurile de joacă pentru copii aflate în incinta acestor construcții.

În Dâmbovița, singura construcție de acest gen, Dâmbovița Mall, de la Târgoviște, nu va deschide însă în data de 15 iunie 2020. Cu toate că, pentru hipermarketul aflat în incinta mall-ului de la Târgovisște fusese anunțată chiar luna mai 2020 ca data pentru deschidere acest lucru nu s-a întâmplat. Reprezentanții mall-ului au anunțat (14 iunie) pe pagina de facebook ca data deschiderii oficiale va fi de 20 august 2020.

Dâmbovița Mall, iunie 2020 (sursa foto-Marius dumitrache, facebook)

„Dragi dâmbovițeni,

Odată cu deschiderea Dâmbovița Mall, vă anunțăm, OFICIAL, că vom deschide și primul hipermarket Carrefour din
Târgoviște‼️ Vă așteptăm în data de 20 ?????? la marea deschidere a magazinului nostru.  Mulțumim pentru răbdarea pe care ați avut-o și vă asigurăm că vă vom răsplăti cu multe promotii și surprize.”

Au anunțat, pe facebook, cei de la „Dâmbovița Mall”.

Dămbovița Mall (6 iunie 2020)

Sursa foto-facebook, Alexandru Gabriel Tudor

 Anterior fusese anunțată data de 28 mai pentru inaugurare, dar doar a hipermarket-ului din incinta mall-ului. Data de 20 august este noul reper pentru dâmbovițenii ce așteaptă deschiderea noului punct de interes comercial de la Târgoviște.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentInterviu exclusiv Ana Maria Păcuraru – Profesorul Alfred de Zayas, semnal de alarmă: ce învață lumea din crizele prezentului
Articolul următorCod portocaliu de furtună prelungit (și) în Dâmbovița (15-16 iunie)