Conform unei informații furnizate de un cotidian central, ce citează surse din PSD, Rovana Plumb va fi sigur cap de listă, pentru PSD, la alegerile europarlamentare din 26 mai. Lista social-democraților  cuprinde însă  multe surprize.

Rovana Plumb– alegeri PSD Dâmbovița, Târgoviște 15 martie 2019

Sursa– facebook, Rovana Plumb

Cotidianul adevărul citând surse din interiorul PSD, spune că s-a stabilit ca Rovana Plumb, actualul ministru al Fondurilor Europene, și recent aleasă în funcția de șef al PSD Dâmbovița, să fie cea care deschide lista de candidați a PSD, la alegerile europarlamentare din data de 26 mai. Conform sursei citate, lista va fi anunțată oficial abial luni, 25 martie 2019.

„Lista PSD pentru europarlamentare va fi deschisă de Rovana Plumb, secondată de Carmen Avram, jurnalista Antenei 3, susţin surse din PSD pentru Adevărul. Maria Grapini, susţinută de Dan Voiculescu (deci tot de Antena 3), şi Claudiu Manda, soţul Liei Olguţa Vasilescu, au prins locuri sigure. Un loc semi-eligibil va ocupa Cătălina Ştefănescu, pe care Dragnea a propulsat-o în Parlament în 2012. Şi Victor Negrescu va ajunge, surprinzător, la Bruxelles Pe lista PSD pentru Bruxelles, hotărâtă de Liviu Dragnea, se regăsesc actuali eurodeputaţi, lideri din teritoriu cu influenţă, dar şi vedete TV, după modelul patentat de PNL cu Rareş Bogdan. Lista pentru alegerile europarlamentare va definitivată luni de CEx-ul partidului, controlat total de liderul PSD. Ministrul Fondurilor europene, Rovana Plumb, apropiată de Dragnea şi de Viorica Dăncilă, va fi cap de listă.

Se mai precizează în materialul publicat de cei de la adevarul.ro

Articolul precedentȘapte metri cubi de lemn confiscați, de polițiști, chiar de Ziua Internațională a Pădurii
Articolul următorDâmbovița. Alte 3 noi cazuri de rujeolă, confirmate în ultima săptămână