Echipa de baschet feminin a CSM Târgoviște va juca pentru locul cinci în actuala ediție de campionat, din prima ligă de baschet feminin. Echipa antrenată de Cătălin Tănase a învins și în a doua confruntare cu CSM Oradea, într-un meci ce a avut loc la Pitești.

După ce reușiseră să întrerupă seria de nouă înfrângeri consecutive (în campionat) prin victoria de pe teren propriu (24 aprilie 2019) obținută în fața celor de la CSU CSM Oradea, elevele lui Cătălin Tănase au reușit să lege două victorii consecutive.

Sursa foto-facebook, CSM Targoviste

La Pitești, de această dată cu CSU CSM Oradea în calitate de gazdă, târgoviștencele s-au impus și în cea de-a doua confruntare de clasament (locurile 5-8) cu echipa din nord-vestul țării. Și de această dată a fost o înfruntare a tinereții, de la CSM Târgoviște jucătoarele experimentate nefiind folosite (Ancuța Stoenescu, Larisa Toma, Poorsche Poole-6 minute), iar echipa din Oradea neavând altă variantă, datorită componenței echipei.

CSU CSM Oradea- CSM Târgoviște 30-74 ( 9-14,6-23,5-9,10-28)

A fost scorul înregistrat în această confruntare. În acest fel Târgoviștea (cu două victorii) și-a asigurat prezența în confruntarea pentru locul 5 din campionat. CSM Târgoviște  va juca pentru locul cinci cu învingătoarea din confruntarea Universitatea Cluj-Phoenix Știința Constanța, clujencele conducând cu 1-0.

Articolul precedentDupă 28 de ani de carieră militară, un ofițer jandarm a trecut în rezervă cu drept la pensie
Articolul următorVIDEO Info util, înainte de Paște. În ce condiții se prezintă drumul care duce către zona Padina din Bucegi