Sinceritate absolută la PNL Dâmbovița, în prima conferință de presă organizată de liberali, după momentul de euforie al câștigării alegerilor prezidențiale, de către Klaus Iohannis. Președintele organizației, parlamentarul Virgil Guran, spune că abia peste cinci ani, dacă PNL-ul va mai  fi la Guvernare, va putea să fie întrebat dacă liberalii au făcut ceva important, legat de drumuri, în județul Dâmbovița.

Imagine

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran (foto- al doilea de la stânga la dreapa) a fost extrem de sincer, după cum a și mărturisit încă din debutul conferinței de presă, și a afirmat că nu vrea să mintă pe nimeni. „Dacă cineva se așteaptă ca noi (n.m. liberalii, prin Guvernul Ludovic Orban) să facem imediat, ce nu s-a făcut de 30 de ani, se înșeală” a spus Guran.

Întrebat despre posibilitatea ca guvernul liberal, Ludovic Orban, să poată urgenta anumite proiecte de reabilitare și modernizare a unor artere ce tranzitează județul Dâmbovița, ce sunt gestionate de CNAIR (instutuție subordonată Guvernului), Guran a oferit un răspuns nepoliticianist, afirmând că la aceste întrebări va răspunde peste…5 ani.

„Cine povestește că în 7-8 luni (n.m cât estimează Virgil Guran că va fi în funcție Guvernul Ludovic Orban) vom face ceva….Să ne întrebați peste 5 ani, dacă vom mai fi la guvernare, dacă de la Bâldana să venim pe două benzi către Târgoviște (n.m. DN 71, arteră cu o singură bandă pe sens), dacă de la Târgoviște să modernizăm către Sinaia (n.m. DN 71), nu se poate, e greu să faci pe 2 benzi, până la Sinaia, apropo și de Moțăieni cu reparatul (n.m. localitate pe DN 71, unde drumul este surpat), asta va intra la un moment dat în reparații. De la Bâldana la Titu (n.m. DN 7) că acolo s-a mai mișcat câte ceva. Vrem să facem de la Titu la Găești și centura Găeștiului (n.m. tot în perioada de 5 ani).”

A declarat Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița, județ unde alegerile din 2019 (europarlamentare și prezidențiale) au fost câștigate de PNL, sau reprezentanții susținuți de aceștia, asta  după ce, anterior, niciodată nu reușiseră să se impună în fața celor de la PSD).