Incidentul s-a petrecut, joi, 18 aprilie, pe DN 72 Târgoviște – Găești. Bărbatul nu a vrut să oprească la semnalul regulametar al oamenilor legii.

„În această dimineață, o patrula formată din doi agenți de poliție de la Serviciul Rutier au efectuat un semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un tânăr de 36 de ani, din Târgoviște, care se deplasa pe Drumul Național 72, pe raza localității Dragodana, însă șoferul nu a oprit, continuându-și deplasarea”, au precizat reprezentanții IPJ Dâmbovița.

Polițiștii au plecat imediat în urmărirea autoturismului, acesta fiind imobilizat cu sprijinul polițiștilor de la Poliția Orașului Găești, pe raza localității Mogoșani, satul Cojocaru.

„Unul dintre agenții de poliție de la Serviciul Rutier a utilizat armamentul din dotare, executând 3 focuri în plan vertical, fără a rezultă victime”, au precizat polițiștii.

Din primele verificări se pare că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

IPJ Dâmbovița a adăugat că șoferul va fi condus la sediul Serviciului Rutier pentru audieri și dispunerea măsurilor legale ce se impun.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentGrupare din Dâmbovița, specializată în spălare de bani, destructurată de polițiști
Articolul următorÎn procedură de urgență, CJ Dâmbovița și-a ales un nou președinte