Jucătoarea de tenis târgovișteană, Sorana Cîrstea, a împlinit 25 de ani…de când a pus pentru prima oară mâna pe racheta de tenis. Aniversarea a fost anunțată chiar de Sorana pe pagina personală de facebook.

Sorana Cîrstea  este poziționată, în această săptămână pe locul 93 WTA, în urcare patru poziții față de săptămâna precedentă. Totuși, nu acesta este cel mai important eveniment pentru jucătoarea originară din Târgoviște.

Așa după cum a anunțat chiar ea, pe pagina personală de facebook, în data 1 mai 2019 s-au împlinit 25 de ani de când a pus pentru prima oară mâna pe o rachetă de tenis. Anunțul este ilustrat și cu fotografia primei rachete de tenis, pe care Sorana, se pare că a păstrat-o.

În 2019, Sorana Cârstea nu a avut prea multe motive de satisfacție având, până acum, un bilanț modest de 6/8 victorii/meciuri jucate, după cum anunță WTA.

Totodată, conform aceleiași surse, Sorana a câștigat, în 2019, 110.293 de dolari, iar în total în carieră, până acum, 5.019.498 de dolari americani.

Sorana are în palmares un singur titlu WTA câștigat în probele de simplu (octombrie 2008 Tașkent, hard).

Sursa foto articolfacebook Sorana Cîrstea

Articolul precedentUSR Dâmbovița acuză Pro România că nu respectă legislația electorală
Articolul următorPompierii de la ISU Dâmbovița n-au prea avut „vacanță”, în perioada de Paște și 1 Mai