Jucătoarea târgovișteană de tenis, Sorana Cîrstea, a fost eliminată din turneul de tenis de la Dubai. Sorana a cedat, un doar puțin peste o oră de joc,în fața estonei Anett Kontaveit, cu 0-2 la seturi.

Sorana Cirstea-Anett Kontaveit (Dubai, 18 feb.2020)

Sursa foto– captură, transmisie digisport

Sorana Cîrstea (nr.70 WTA) nu a mai reușit jocul bun din calificările turneului de la Dubai, acolo unde trecea de Julia Goerges sau Carla Suarez Navarro, jucătoare mai bine clasate în ierarhia WTA, decât ea.

Calificată pe tabloul principal, românca a cedat rapid (doar o oră și nouă minute de joc) în fața mai tinerei sale adversare, estona Anett Kotaveit (nr.24 WTA) în vârstă de 24 de ani.

Primul set a fost unl fără istoric, adjudecat în mai puțin de o jumătate de oră de estoniancă, ce nu i-a oferit nicio șansă de break Soranei. Deși părea că și-a revenit, în cel de-al doilea set, mai ales după ce a reușit break-ul, la 2-2, Sorana nu a fost capabilă să țină ritmul cu adversara, ce și-a adjudecat (după 3-2 pentru Sorana) patru game-uri consecutiv, și s-a impus în doar două seturi (6/1, 6/3).

În turneul de la Dubai mai este prezentă o singură româncă, în competiția de simplu feminin. Este vorba de Simona Halep, ce va juca, miercuri, 19 februarie, în turul al doilea al competiției, cu tunisianca Ons Jabeur.