Târgovișteanca Sorana Cîrstea a reușit să se califice în semifinalele turneului de tenis de la Tașkent, turneu pe care l-a câștigat în anul 2008. Sorana a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de muntenegreanca Kovinic în sferturile de finală ale competiției din Uzbekistan.

Încă de un meci maraton (2h și 26 de minute) a avut parte Sorana Cîrstea (96 WTA) pentru a trece în faza următoare a competiției din Uzbekistan.

Foto– Sorana Cîrstea și Danka Kovinic

Românca a trecut în sferturile de finală de muntenegreanca Danka Kovinic, cu 7-5, 5-7, 6-1. Sorana Cîrstea a devenit campioană la Tashkent în urmă cu 11 ani. Acesta este singurul turneu WTA câștigat de jucătoarea din Târgoviște.

Meciul, așa după cum arată și scorul, a fost iarăși unul în care Sorana a avut suișuri și coborâșuri în evoluție, dar a dominaa clar ultimul act al întâlnirii, cu muntengreanca Danka Kovinic.

În semifinală, românca o va înfrunta la Katarina Zavaţkva (Ucraina), o ucraineancă de 19 ani (142 WTA), care a trecut în sferturi de rusoaica Ana Kalinskaia în doar 56 de minute, cu 6-0, 6-2.

Sorana Cîrstea, prin calificarea în semifinale la Tașkent, şi-a asigurat un cec 11.500 de dolari şi 110 puncte WTA.

Articolul precedentVideo| Primarii din Dâmbovița vor instala camere de supraveghere, după tragedia de la Gura Șuții
Articolul următorFOTO VIDEO Doliu în Gura Șuții. Adriana Fieraru, fata ucisă de un olandez, a fost condusă pe ultimul drum