Jucătoarea de tenis din Târgoviște, Sorana Cârstea, a amânat revenirea în circuitul competițional WTA. Sorana nu a participat la Eastbourne, în Anglia, și va reveni, cel mai probabil, la Wimbledon. În clasamentul actualizat al ierarhiei feminine de tenis ,Cîrstea a urcat o poziție, până pe 76.

(sursa foto– facebook, Sorana Cîrstea)

Sorana Cîrstea a jucat ultima partidă oficială de tenis la Roland Garros, în data de 30 mai, în turul secund al competiției pariziene de Mare Slem. Sorana a acuzat faptul că a jucat cu o ruptură de abdomen, la turneul francez, fapt ce s-a reflectat ulterior și în amânarea debutului în sezonul pe iarbă.

Deși anunțase că avea în intenție a participa la Eastbourne ( unde ar fi trebuit să joace calificări) Sorana nu a revenit pe teren încă. Cîrstea este anunțată între jucătoarele ce vor participa la BRD Bucharest Open 2019, competiție ce va avea loc între 13-21 iulie 2019.

Competiția de la București urmează turneului de Mare Slem de la Wimbledon (1-14 iulie), întrecere la care, din perspectiva clasamentului WTA, Sorana ar avea dreptul să participe direct pe tabloul principal (128 de poziții).

Clasament WTA- jucătoare România (captură www.wtatennis.com)

Sorana a avansat până pe locul 76, în ierarhia WTA, dată publicității (24 iunie 2019). Târgovișteanca a câștigat o poziție față de săptămâna precedentă și este a treia cel mai bine clasată româncă, după Simona Halep (7 WTA) și Mihaela Buzărnescu (47 WTA).

Articolul precedentRestricții de circulație la Pucioasa, după ce un stâlp de elctricitate a fost lovit de o mașină
Articolul următorDouă persoane sunt rănite, în urma unui accident petrecut la Racovița