Jucătoarea târgovișteană de tenis, Sorana Cîrstea, va debuta în calificările turneului de tenis de la Miami, SUA. Sorana trebuie să treacă de două tururi preliminare pentru a ajunge pe tabloul principal, acolo unde se află alte trei jucătoare din România.

Sorana Cârstea (nr. 103 WTA, în această săptămână) debutează la turneul american de categorie Premier, de la Miami. Turneul american, cu un tablou principal ce cuprinde 128 de jucătoare, oferă premii totale în valoare de peste 9 milioane de dolari americani.

Sorana a fost desemnată cap de serie  nr.19, în calificările turneului, de unde, pe tabloul principal, vor accede 12 jucătoare. Românca o va înfrunta, în primul tur al calificărilor, pe germanca Laura Sigemund (18 martie 2019). Pentru a accede pe tablou principal, Sorana trebuie să depășească două tururi de calificare.

Pe tabloul principal al competiției sunt deja calificate Simona Halep (nr.3 WTA) și Mihaela Buzărnescu (nr.32 WTA), ce vor evolua direct în turul secund. Deasemnea Irina Begu va juca în primul tur împotriva sportivei canadience de origine română, recent câștigătoare la Indian Wells, Bianca Andreescu.

Competiția de la Miami (tabloul principal) se va desfășura în perioada 20-31 martie 2019.

Articolul precedentAstăzi, cea mai caldă zi de la începutul anului
Articolul următorFOTO VIDEO Cum arată puntea pietonală de pe care a căzut un bărbat și a murit. Fratele său a pățit-o și el