Trei tineri , suspectați de furt și furt calificat, au fost reținuți de polițiștii din orașul dâmbovițean Fieni. Cei trei sunt suspectați că au dat mai multe „lovituri” la câteva societăți comerciale din Fieni, în data de 25 februarie .

Cei trei au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, de polițiștii din Fieni, urmând ca astăzi (2 martie 2019) să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Conform IPJ Dâmbovița:

La data de 1 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au documentat activitatea infracțională a trei tineri bănuiți de săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat și a unei tentative la infracțiunea de furt calificat.

Bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Tinerii sunt bănuiți că, în noaptea de 25 februarie a.c., ar fi sustras 120 lei și 100 de pachete de țigări din incinta unei societăți comerciale din Fieni, 2 biciclete și articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

De asemenea, aceștia ar fi încercat să pătrundă prin efracție în interiorul unei alte societăți comerciale în vederea sustragerii de bunuri.

Activitățile de cercetare penală sunt continuate sub îndrumarea și coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa.”

Articolul precedentPatru jucătoare de la CSM Târgoviște, convocate în lotul național de volei
Articolul următorAccident spectaculos la Picior de Munte. A retezat un stâlp de electricitate