A fost cu adevărat un spectacol gratuit pentru zeci de tineri din Târgoviște,în centrul orașului, în noaptea de 29 mai. Coliziunea dintre doi bolizi, în urmă căreia o persoană a fost rănită ușor, a strâns ca un  magnet zeci de curioși, aproape de miezul nopții, în zona centrală a orașului.

Accidentul a avut într-o intersecție din zona centrală a orașului Târgoviște, o zonă extrem de aglomerată pe timpul zilei, dar unde, pe timpul nopții, de obicei, mulți soferi teribiliști obișnuiesc să se ia la întrecere,în special după ce măsurile restricționiste, impuse din cauza epidemiei de coronavirus, au fost relaxate (după data de 15 mai).

Conform polițiștilor dâmbovițeni a fost vorba de o coliziune între două autoturisme,în urma careia o persoană a fost transportată la spital. Cauza producerii accidentului, conform celor de la IPJ Dâmbovița, fiind neacordarea de prioritate.

Imagine

La locul accidentului,în urma căruia unul dintre bolizi a ricoșat pe trotuar doborând un stâlp de semafor, s-au strâns zeci de curioși,în marea lor majoritate tineri sau foarte tineri, curioși sa vadă spectacolul gratuit. La locul accidentului au intervenit  și cei de la ISU Dâmbovița, prin detașamentul Târgoviste, cu 1 ASAS, dar nu a fost nevoie de descarcerare. Deasemnea, o ambulanță SAJ Dâmbovița a transportat persoana rănită la spital.

În zona în care a avut loc accidentul de la Târgoviște, aproape în fiecare seară, după data de 15 mai, șoferi teribiliști, se iau la întrecere, în special în parcarea unui supermarket amplasat în imediata apropiere,tărgoviștenii ce locuiesc în zona adiacentă  fiind de-a dreptul exasperați de scâșnetul de roți și turatul  motoarelor de mare putere, ce se aude în fiecare seară. Un spectacol gratuit ce nu este dorit însă de niciunul dintre cei ce locuiesc în zonă.

Articolul precedentAccident teribil la Găești. A „zburat” cu mașina direct în gardul unei gospodării, aflate la marginea drumului. Tânăr grav rănit
Articolul următorÎncă un dâmbovițean a ajuns după gratii, pentru conducere fără permis