Coranavirusul afecteaza competițiile sportive de pe toate meridianele. Organizatorii turneului de tenis de la Indian Wells (SUA) au anunțat că turneul este anulat, cu doar câteva ore înainte de debutul acestuia. Târgovișteanca Sorana Cârstea a reacționat, alături de mulți alți jucători de tenis, pe rețelele de socializare, adică acolo de unde au și aflat că turneul se anulează.

Competiția de tenis de la Indian Wells este considerată, neoficial, cel de-al cincilea turneu de Mare Slem al anului, în principal datorită premiilor extrem de mari, ce sunt oferite de organizatori. Anunțul, privind anularea competiției, cu doar câteva ore înainte de debutul acesteia ( 9 martie 2020), i-a luat prin surprindere pe sportivi, mai ales că au aflat de pe rețelele de socializare, cum este si cazul sportivei târgovistene Sorana Cirstea.

 

Imagine

„WTA, nu puteai măcar să organizezi o întâlnire de urgență cu jucătoarele?”, a postat jucătoarea belgiană de tenis Kirsten Flipkens.

„Mulțumesc, Kristen Flipkens”, a răspuns Sorana Cîrstea.

Ulterior, un user a întrebat dacă jucătoarele au aflat de decizia de anulare a turneului abia acum, odată cu restul lumii.

„Da, am aflat de pe Twitter chiar acum.”, a răspuns Sorana Cîrstea.

Organizatorii au anunțat ulterior si care a fost motivul pentru care a fost anulat turneul.

„Departamentul de sănătate publică al comitatului Riverside a declarat o urgenţă de sănătate publică pentru Coachella Valley, în urma unui caz confirmat de coronavirus (Covid-19) la nivel local”, a indicat conducerea turneului, care a asigurat că a urmat „sfaturile profesioniştilor din sănătate, ale Centrelor pentru controlul maladiilor şi ale statului California”.

Articolul precedentÎncă două cazuri de coronavirus, în România, la București și Buzău
Articolul următorMinistrul de Interne recomandă instituțiilor publice și private să ia în calcul ca angajații să lucreze de acasă