Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, în colaborare cu Ministerul Educației Naționale, Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Afacerilor Externe, organizează în data de 16 aprilie, ora 14, în amfiteatrul Liceului de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște o activitate de informare în cadrul Campaniei naționale „Informare acasă! Siguranță în lume!”.
Potrivit IȘJ Dâmbovița, campania are ca obiectiv creșterea gradului de informare a elevilor și studenților cu privire la riscurile la care se pot expune odată cu decizia de a căuta un loc de muncă, un program de studiu sau alte oportunități în afara granițelor României.
„Alături de reprezentanții Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, la activitate vor participa reprezentanți ai Instituției Prefectului Dâmbovița, reprezentanți ai Consiliului Județean Dâmbovița, conducerea ISJ Dâmbovița,  reprezentanți ai instituțiilor deconcentrate din județul nostru. Vă invităm să participați la acest eveniment care reunește atât reprezentanți ai autorităților publice, cât și ai sistemului de invățământ preuniversitar și superior”, se arată într-un comunicat al IȘJ Dâmbovița.
Articolul precedentCâți dâmbovițeni au fost angajați la ultima Bursă Generală a Locurilor de Muncă
Articolul următorO nouă întâlnire a Clubului de filosofie, la Biblioteca Județeană