E supărare mare în rândul fanilor echipei Chindia Târgoviște. După ce clubul dâmbovițean a anunțat că pune gratis la dispoziție mijloace de transport, pentru suporteri, la meciul cu Dinamo București, din liga I de fotbal, fanii au refuzat, iar  cursa specială de autocar a fost anulată.

Supărarea suporterilor târgovișteni vine după ce echipa a pierdut ultimle două partide de campionat, în mod rușinos spun fanii (0-4 cu CFR Cluj, dar mai ales 2-5 cu Academica Clinceni).

Imagine

În încercarea de a îmbunătăți relațiile cu suporterii, clubul târgoviștean a anunțat că va pune gratis la dispoziție autocare, pentru transportul suporterilor, ce vor dori să meargă la meciul cu Dinamo București (4 decembrie 2019). Surpriză însă, fanii târgoviștenilor au refuzat să se înscrie pentru deplsarea de la București, iar clubul a fost nevoit să anuleze cursa specială chiar în ziua meciului ( lucru ce nu se mai întâmplase anterior la nicio deplasare la care clubul a mai făcut asemnea gesturi pentru suporteri).

Imagine

Surse din interiorul clubului spun că doar 10 suporteri își manifestaseră intenția de a participa la meci.

„FOARTE IMPORTANT: Din cauza numărului foarte redus de solicitări, deplasarea suporterilor cu autocarul la meciul de astăzi se ANULEAZĂ.”

Au scris cei de la Chindia Târgoviște, pe pagina oficială de facebook a clubului.

Fanii au reacționat, unele comentarii fiind de susținere a clubului, dar multe și din partea fanilor ce și-au manifestat supărarea.

„Dupa asemenea meci nici ca merita sa mai vina lumea la stadion, 3 puncte cu Dinamo daca vor sa aiba din nou galeria alaturi „

sau

„Foarte bine, cand jucatorii nu vor mai juca la misto atunci si suporterii ii vor susține.”

Sunt câteva dintre comentariile suporterilor.

Meciul Dinamo București- Chindia Târgoviște, din etapa a 19-a  primei ligi de fotbal, are loc astăzi (4 decembrie 2019) cu începere de la ora 20.30, la București, pe stadionul Dinamo ( din șoseaua”Ștefan cel Mare”). În tur, la Ploiești, echipa lui Viorel Moldovan a câștigat cu 3-2.