Decizii majore luate în CEX-ul PSD, primul sub noua conducere asigurată de Mracel Ciolacu și Paul Stănescu. Foști lideri ai PSD vor fi invitați acceptați înapoi în partid, dacă vor dori să se întoarcă. Între numele menționate în CEX se află și cel al senatorului dâmbovițean, Adrian Țuțuianu, actualmente la PRO România, dar în trecut președinte al PSD Dâmbovița.

Confrom Realitatea Plus, în CEX-ul PSD (4 decembrie 2019) , primul de când conducerea partidului a fost preluată de Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, s-au luat decizii extrem de importante. Printre acestea și accea ca partidul să aibă un congres în data de 29 februarie 2019, când urmează să se aleagă și noua conducere a partidului.

Imagine

Foto– Marcel Ciolacu, președinte interimar PSD

O altă decizie extrem de importantă este aceea de a accepta, înapoi în PSD, foști membri ce au fost dați afară din partid, în perioada când PSD-ul a fost condus de Liviu Dragnea sau Viorica Dăncilă. Între numele menționate se află cel al fostului prim ministru Sorin Grindeanu dar și cel al senatorului dâmbovițean Adrian Țuțuianu, actualmente la PRO România.

Imagine

Foto– Adrian Țuțuianu

În decizia luată în CEX-ul PSD, conform Realitatea Plus, se pare că foștii social democrați ce au fost excluși din partid vor fi reprimiți în PSD dacă vor dori acest lucru.

Adrian Țuțuianu este la momentul de față unul dintre liderii importanți ce au rămas alături de Victor Ponta, în conducerea PRO România În urmă cu doar câteva zile, la Târgoviște având loc chiar reuniunea regională a Pro România. Țuțuianu adeclarat atunci că se pregătește alături de PRO România, pentru alegerile din 2020.

Articolul precedentFOTO| Scandal imens la Târgoviște, ce vizează o construcție ce se ridică lângă o biserică monument
Articolul următorLiberalii târgovișteni se opun preluării unei „ruine-monument”, de către administrația locală, contra sumei de 47.000 de euro