Viorel Moldovan s-a înțeles cu conducerea celor de la Chindia Târgoviște și a semnat un nou contract cu gruparea de lângă Turnul Chindiei, afirmă surse din interiorul clubului târgoviștean. Precedentul contract , încheiat doar pentru un an, între Moldovan și Chindia Târgoviște, expirase la finalul campionatului ligii a II-a, ediția 2018-2019.

Viorel Moldovan, antrenor Chindia Târgoviște

Nicolae Croitoru, fost antrenor Chindia Târgoviște(până în iunie 2018)

Viorel Moldovan a semnat un contract de antrenor principal  la Chindia Târgoviște în iunie 2018. La momentul respectiv ,Chindia Târgoviște ratase barajul de calificare în prima ligă (2017-2018) după o dublă decisă la penalty-uri cu FC Voluntari. Antrenorul de atunci al târgoviștenilor,  Nicolae Croitoru (foto), a fost anunțat de înlocuirea sa, din funcția de principal al Chindiei, abia după ce echipa se înțelesese cu Viorel Moldovan, pentru preluarea atribuțiilor de principal.

Foto– Viorel Moldovan și Marcel Ghergu (președinte Chindia Târgoviște)

Sursa foto– facebook, FC Chindia Târgoviște

Contractul lui Viorel Moldovan era valabil 1 an (Iunie 2018-iunie 2019), cu posibilitatea de prelungire cu încă un an, în cazul în care Chindia Târgoviște promova în prima ligă. Lucru ce s-a și întâmplat Chindia câștigând, cu Viorel Moldovan la timonă, titlul de campioană în liga a II-a, ediția 2018-2019. Într-un articol al celor de la Gazeta Sporturilor președintele clubului Chindia Târgoviște, Marcel Ghergu, este citat cu declarația:„Contractul cu Viorel Moldovan era valabil pentru încă un an, însă a fost reînoit odată cu promovarea în prima ligă.”

Surse din interiorul clubului târgoviștean au precizat, pentru www.realitateadedambovita.net, că Viorel Moldovan a semnat o înțelegere valabilă pentru doi ani cu Chindia Târgoviște, iar anunțul oficial va fi făcut în curând.

Articolul precedent12 algerieni, veniți cu viză de activitate culturală, la Târgoviște, au „uitat” să plece, după expirarea vizelor
Articolul următorNu mai are voie să se apropie de soție, după ce s-a ales cu un ordin provizoriu de protecție