În perioada 21-22 noiembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au desfășurat acțiuni pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, combaterea unor fapte antisociale și verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Pe parcursul weekend-ului, polițiștii au intervenit la 52 de evenimente, dintre care 38 au fost solicitate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, și au constat 37 de infracțiuni, dintre care 15 contra persoanei și 8 contra patrimoniului.

De asemenea, au fost organizate 80 de acțiuni punctuale pentru prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2, în cadrul cărora au fost legitimate 6.034 de persoane, au fost verificate 486 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 66 de operatori autorizați/transportatori de persoane.

Pe linie de circulație rutieră, polițiștii au verificat 594 de mijloace de transport de persoane, dintre care 207 au fost autovehicule de transport public în comun.

Totodată, în cadrul activităților desfășurate, polițiștii au reținut 37 de permise de conducere și 12 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în cele două zile, pentru neportul măștii de protecție, au fost aplicate 486 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 39.500.

Acțiunile sunt desfășurate în colaborare cu celelalte instituții cu atribuții în menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentBilanț coronavirus: 7.753 de cazuri noi și 196 de decese. Vezi situația pe fiecare județ
Articolul următorAdevărul despre USR PLUS în campanie: O Românie fără hoție doar pentru unii!