În tânăr de doar 22 de ani a fost reținut de polițiștii dâmbovițeni, pentru tentativă de viol. Bărbatul a intrat în casă peste o femeie de 82 de ani, din Sălcuța, cu gândul să o violeze. A fost rețiut la puțin timp după încercare.

Fotografie cu un caracter ilustrativ

Incredibila poveste, având în vedere vârstele protagoniștilor, s-a petrecut în data de 8 apilie, pe raza localității dâmbovițene Sălcuța. Tânărul de 22 de ani a intrat în casă peste bătrâna de 82 de ani, și a încercat prin constrângere să întrețină relații sexuale cu aceasta, după cum informează IPJ Dâmbovița.

„La data de 8 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au reținut un tânăr pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă de viol.

În urma probatoriului administrat, în aceeași zi, Judecătoria Răcari a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dâmbovița.

În sarcina tânărului de 22 de ani, din Sălcuța, s-a reținut că, în cursul nopții de 8 aprilie a.c., ar fi pătruns în locuința unei femei de 82 de ani, din aceeași localitate și ar fi încercat, prin constrângere, să întrețină relații sexuale cu aceasta.”

Informează IPJ Dâmbovița.

Articolul precedentAniversare cu victorie, pentru Sorana Cîrstea, la Lugano
Articolul următorOrdin de protecție pe numele unui târgoviștean ce și-a bătut tatăl.