Un tânăr din Târgoviște, în vârstă de 24 de ani, a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru că în luna aprilie din 2019, ar fi furat 9 butelii din incinta unei societăți comerciale. De asemenea, în aceeași perioadă, ar fi sustras un telefon mobil și un portofel cu bani din două mașini parcate și neasigurate.

Astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

“La data de 16 februarie a.c., polițiștii specializați în investigații criminale de la Poliția Municipiului Târgoviște au documentat activitatea infracțională a unui tânăr, din Târgoviște, bănuit de săvârșirea unei tentative du furt și a patru infracțiuni de furt.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca astăzi, 17 februarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în cursul lunii aprilie a anului 2019, în zilele de 10 și 13 februarie a.c., acesta ar fi sustras un telefon mobil și un portofel cu bani din două autovehicule și neasigurate și 9 butelii din incinta societății comerciale”, reiese dintr-o informare IPJ Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentTânăr bănuit de comiterea unei tentative de furt şi a patru infracţiuni de furt, reţinut de poliţişti
Articolul următorBilanț coronavirus 18 februarie: 14.524 cazuri noi și 135 decese