Accident feroviar la Brănești, în această după amiază. O persoană a fost lovită de tren și se află în stare gravă. A fost solicitată intervenția intervenția elicopterului SMURD.

Din primele informații, potrivit ISU Dâmbovița, persoana accidentată are politraumatisme, cu răni grave la nivelul membrelor inferioare. Victimei i se acordă primul ajutor de către echipajele medicale ajunse la fața locului.

Intervin pompierii Detașamentului Pucioasa cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD. Tot acolo s-a deplasat și un echipaj SAJ.

Update. 

Este vorba despre un tânăr de 17 ani.

Potrivit informațiilor oferite de ISU Dâmbovița, adolescentul a fost stabilizat și transportat  de urgență cu elicopterul SMURD, care a aterizat pe stadionul din Pucioasa, la o unitate spitalicească din București.

Tânărul a suferit răni grave la nivelul membrelor inferioare. Acesta a primit primul ajutor de la echipajele medicale ajunse la locul accidentului.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentMinistrul Educaţiei vrea ca Evaluarea Naţională şi Bacalaureatul să se facă fără triaj epidemiologic şi fără panouri de plexiglas
Articolul următorVreme extremă. Cod roșu în Prahova, Dâmbovița și Ilfov