Un bărbat din Târgoviște, în vârstă de 61 de ani, a rămas fără mașină joi,  după ce a lăsat-o neasigurată și pornită într-o parcare din municipiu. După mai multe verificări efectuate de polițiști, aceștia au constatat că autoturismul bărbatului a fost furat de un adolescent de 18 ani, care nu deținea permis de conducere.

Pentru fapta comisă, tânărul hoțoman s-a ales cu dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

„La data de 8 septembrie a.c., polițiștii din cadrul poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul personal.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul, în vârstă de 61 de ani, ar fi parcat și lăsat neasigurat și pornit autoturismul, pe strada Pandurilor intersecție cu bd. I.C. Brătianu, iar, în momentul în care ar fi revenit la acesta nu l-a mai găsit.

Ulterior, polițiștii au identificat autoturismul, fiind staționat pe strada Petru Cercel, iar, în urma cercetărilor efectuate a reieșit că acesta ar fi fost condus de un tânăr de 18 ani, care nu posedă permis de conducere.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Activitățile de cercetare penală sunt continuate sub îndrumarea și coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal, reglementată de de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentO ofertă depusă pentru proiectarea și execuția DN 71 Bâldana -Târgoviște-Sinaia, Sector 2
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET