CSM Târgoviște s-a impus la o diferență de 7 puncte în confruntarea tur din primul tur al Cupei României la baschet, în fața rivalei istorice FCC Baschet Arad. Târgoviștencele au reușit să păstreze avantajul luat în primul sfert al întâlnirii și pleacă cu o diferență mică în confruntarea retur ce va avea loc la Arad.

Partida de la Târgoviște, din primul tur al Cupei României la baschet feminin (ediția 2019-2020) a adus față în față două rivale istorice, din competiția feminină de bachet. CSM-ul din localitate și FCC Baschet Arad.

Foto arhivă– CSM Târgoviște-ICIM Arad (februarie 2019)

Practic, echipa gazdă, ce nu poate folosi decât jucătoare românce, în actuala ediție a competițiilor interne, a plecat cu șansa a doua, dar pe teren calculele hârtiei au fost răsturnate.

Grație unui parțial de de 21-10, realizat după primele 10 minute de joc, Târgoviștea a reușit să se impună în această partidă, în care oaspetele au revenit puternic, după sincopa din primul sfert (singurul adjudecat de gazde). Cu 9 minute înainte de final, tabela indica scorul de 45-42 în favoarea gazdelor. În final însă, CSM-ul a reușit să își apropie victoria.Scor final:

CSM Târgoviște – FCC Baschet Arad 60-53  (21-10,14-14,10-12,15-17)

Sursa fotobaschet.ro

De la gazde s-au remarcat  Stoenescu și Chivu (13 puncte fiecare), în vreme ce de la oaspete cea mai bună marcatoare a fost căpitanul echipei, B.Hadzovic (17 puncte).Returul va avea loc peste o săptămână, la Arad.

Articolul precedentDobânzile și penalitățile istorice pot fi „șterse” de ANAF. Vezi ce trebuie să faci
Articolul următorLiceul de Arte „Bălașa Doamna” organizează „Ofranda artelor”