Clubul CSM Târgoviște a primit dreptul de a organiza turneul final al campionatului național U18, la baschet feminin. Pentru că CSȘ-CSM Târgoviște are în componență trei jucătoare de la echipa de senioare, partidele cu Aradul, din sferturile primei ligi, se vor disputa mai devreme decât era programat.

Echipa CSȘ-CSM Târgoviște a solicitat și a primit aprobarea FRB de a organiza, în perioada 06-10.04.2019 Turneul Final 1A al CN U18 Feminin. Echipa gazdă, condusă de Cătălin Tănase (foto), același antrenor ca și la echipa de senioare a CSM Târgoviște, va beneficia de aportul a trei jucătoare de la echipa de senioare a CSM Târgoviște.

Pentru că datele de disputare a turneului final, ce va avea loc la Târgoviște, coincideau cu confruntarea din „sferturile” primei ligi, contra celor de la ICIM Arad, club târgoviștean a solicitat și devansarea primelor două meciuri, contra echipei bănățene, astfel că CSM Târgoviște va juca la Arad, primele două partide, chiar cu o zi înainte de turneul de Târgoviște. Programul partidelor din liga națională este următorul:

Meciul 1 | miercuri, 03 aprilie: FCC ICIM Arad – CSM Târgovişte ­(ora 18:30)

Meciul 2 | vineri, 05 aprilie: FCC ICIM Arad – CSM Târgovişte ­(ora 18:00)

Meciul 3| vineri, 12 aprilie: CSM Târgovişte – FCC ICIM Arad

Meciul 4 | sâmbătă, 13 aprilie: CSM Târgovişte – FCC ICIM Arad (dacă va fi cazul)

Meciul 5| marţi, 16 aprilie: FCC ICIM Arad – CSM Târgovişte (dacă va fi cazul)

Articolul precedentÎntârziere de o oră pentru trenul București – Târgoviște, în urma unui accident mortal
Articolul următorAdrian Țuțuianu- Război total cu PSD