Meteorologii au anunțat temperaturi mari în anumite, în timp ce altele au primit avertizare de viscol și ninsori, în special în zonele muntoase.

Meteorologii anunță temperaturi anormal de calde miercuri. Sunt mai multe atenţionări meteo în vigoare, astfel ca ploile şi ninsorile vor fi prezente în cele mai multe regiuni. Cu toate acestea, temperaturile vor creşte neaşteptat de mult.

Meteorologii au emis o atenţionare Cod galben de viscol şi ninsori însemnate cantitativ valabilă de marţi după-amiază până miercuri dimineaţă, în judeţele Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Argeş, Caraş-Severin, precum şi în zona de nord a judeţelor Dâmboviţa şi Prahov

Miercuri va continua să ningă la munte şi în regiunile nordice. În estul, centrul şi nord-vestul ţării vor fi precipitaţii mixte, iar în rest va ploua. Pe creste, va fi viscol, dar vântul va fi intens şi în Dobrogea, după care, noaptea, va prinde putere în tot sudul ţării. Maximele vor porni de la minus 3 grade în nordul Moldovei şi vor ajunge până la 11 grade în sudul Dobrogei.

Până la finalul săptămânii, precipitaţiile vor fi prezente în cea mai mare parte a ţării.

Va ninge în zona montana din sud şi din est, dar şi în jumătatea de nord a Moldovei, în sud şi în sud-est, vor predomina ploile, iar în rest, vor fi precipitaţii mixte. Vântul va fi intens în jumătatea sudică a ţării, cu rafale mai puternice la altitudini mari. Temperaturile vor fi anormal de ridicate, în special în sud-estul ţării.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentVIDEO Transbucegi este circulabil. Poliția are ultimul cuvânt de spus
Articolul următorAlegeri anticipate în Titu după demisiile în bloc ale consilierilor PNL