Temperaturile vor scădea semnificativ, în toată țara, în următoarele zile. Au fost emise deasemenea mai multe alerte de tip cod galben de vânt. În județul Dâmbovița maximele abia dacă vor atinge 20 de grade Celsius în următoarele zile.

Valul de aer rece ce lovește România, în aceste zile, anunțat de meteorologi, a adus cu sine și primele avertizări de tip Cod galben de vânt. Deocamdată avertizările au fost emise doar pentru zona de Nord și N-E a României, unde vântul a bătut și cu rafale de până la 80 km/h.

Deocamdată, în județul Dâmbovița, nu a fost emisă nicio alertă de acest tip. Totuși anunțurile meteorologilor în ceea ce privește vremea, din următoarele zile, nu sunt în întregime îmbucurătoare.

Astfel, la Târgoviște, temperaturile maxime vor scădea de la 25 de grade (18 septembrie 2019) până la 18 grade (joi 19 septembrie) sau 21 de grade (vineri 20 septembrie) și 19 grade (sâmbătă 21 septembrie).

Minimele nocturne vor ajunge însă și la doar 6 grade Celsius.

În ceea ce privește precipitațiile, veștile sunt la fel de proaste. Abia în data de 24 septembrie sunt anunțate ploi însemnate, la Târgoviște și în județul Dâmbovița. (conform vrea.ido.ro)

Articolul precedentUn nou focar de pestă porcină în Dâmbovița. Medicii au eutanasiat toți porcii din două gospodării
Articolul următorPeste 600 de locuri de muncă disponibile pentru cei specializați în diverse meserii