Situație complicată la Serviciul Salvamont Salvaspeo Dâmbovița. În data de 31 martie ar trebui să aibă loc concursul pentru ocuparea postului de șef al Serviciului, actualul șef al acestuia, urmând să se pensioneze. Salvamontiștii dâmbovițeni au cerut însă ca acest concurs să fie amânat, deoarece România se află în plina criză generată de pandemia de coronavirus.

Foto- Echipa Salvamont Dâmbovița (sursa foto-facebook)

Solicitarea celor de la Serviciul Salvamont Salvaspeo Dâmbovița, adresată Consiliului Județean Dâmbovița, a fost făcută prin intermediul paginii de facebook, a celor de la Salvamont Dâmbovița, ce au postat un articol din presa locală, în care este publicat si memoriul celor de la Salvamont, adresat conducerii CJ Dâmbovița.

Sursa foto document– articol tvpartener.ro (via facebook Salvamont Dâmbovița)

În memoriul, ce este semnat de 14 dintre 16 membrii ai Servicului Salvamont Salvaspeo Dâmbovița, se precizează, printre altele, că actuala conducere, respectiv Gheorghe Deaconescu , ar putea asigura conducerea pentru o perioadă de câteva luni, până va fi depășită criza generată de coronavirus, iar concursul, ce ar trebui organizat în data de 31 martie, ar trebui amânat, din punctul de vedere al celor de la Salvamont Dâmbovița.

Concursul, ce este organizat de CJ Dâmbovița, instituția ce finanțează si coordonează Serviciul Public Salvamont Salvaspeo Dâmbovița, este unul ce a iscat numeroase controverse, penntru ca sunt mai mulți candidați ce doresc să obțină postul de șef serviciu și, se pare, că nu au fost îndeplinite criteriile impuse de organizator pentru înscriere, decât de unii dintre cei înscriși la concurs.