O tentativă de jaf, din gospodăria unei persoane, din Văcărești, a fost oprită cu focuri de armă. Polițiștii au folosit armamentul din dotare și au reușit să rețină unul din cei doi bărbați ce veniseră la furat.

În dimineța zilei de 05 ianuarie 2019, polițiștii de la Poliția Municipiului Târgoviște, au fost sesizați prin plângere, de către un bărbat din comuna Văcărești (limitrofă orașului Târgoviște), cu privire la faptul că doi bărbați au pătruns în curetea vecinei sale și încearcă să sustragă mai multe bunuri.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului și a reușit să prindă unul dintre hoți, în timp ce acesta se afla în una dintre dependințele locuinței. Cel de-al doilea autor a reușit să fugă și nu a putut fi reținut. Polițiștii au executat inclusiv două focuri de armă, în plan vertical, însă bărbatul nu s-a oprit, neputând fi nici identificat.

A fost întocmit un dosar penal iar cercetările continuă în vederea identificării tuturor participanților la săvârșirea faptei penale.

În urma folosirii armamentului, de către polițiști, nicio persoană nu a fost rănită și deasemenea nu au fost distruse bunuri. Cei doi autori ai faptei nu au reușit să sustragă niciun bun, din locuința unde a fost dată spargerea.

Articolul precedentDeclarația lui Daniel Popa, la auzul veștii că are probleme cu păcănelele: „Eu nu am intrat niciodată într-un cazino”
Articolul următorVictorie lejeră pentru CSM Târgoviște, în Liga Națională de baschet feminin