Candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Toader Paleologu, a reușit, la Târgoviște, să provoace hohote de râs și aplauze, din partea audiotoriului, la întâlnire cu presa și simpatizanții săi. Paleologu a declarat că ar vrea o finală, în turul doi al prezidențialelor, Paleologu-Dăncilă, pentru că ar face rating extraordinar, spune candidatul PMP.

Prezent la Târgoviște, la o întâlnire cu presa, dar și cu simpatizanții săi, Toader Paleologu a ieșit din tiparele întâlnirilor electorale și stârnit hohote de râs și aplauze din partea propriilor săi susținători, în momentul în care a spus că vrea ” o finală Dăncilă-Paleologu”, în turul doi al prezidențialelor.„Pentru rating ar fi extraordinar”, a mai spus Paleologu, în glumă. Pe de altă parte, Paleologu spune că PSD-ul ar trebui să ia „cartonaș galben” și să nu intre în turul II al prezidențialelor.

(Video)

Paleologu mai crede că mulți simpatizanți PSD vor vota pentru el, la prezidențiale, pentru că nu au încredere în capacitatea de reprezentare a țării a propriului candidat.