Este, din nou, trafic infernal pe DN 1, aproape pe toate segmentele cuprinse între Brașov și București, după cum anunță reprezentanții Poliției Române. Polițiștii rutieri recomandă folosirea mai multor variante alternative prin care se evită parcurgerea segmentelor de drum național supraaglomerate din județul Prahova ( Valea Prahovei, DN 1). Două dintre acestea sunt prin județul Dâmbovița.

Imagine

Conform unei informări a celor de la Poliția Română:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic sunt ridicate pe sensul de coborâre al DN 1 Brașov-Ploiești,  între kilometrii 134 și 132, pe raza stațiunilor Azuga și Bușteni, județul Prahova, unde se circulă în coloană.

Pe sensul de urcare către zona montană, se circulă în coloană pe tronsonul kilometric 128 – 132, între localitățile Poiana Țapului și ieșirea din Bușteni.

Trafic intens către Capitală este și la kilometrul 105 al DN 1 Brașov-Ploiești , în zona orașului Comarnic.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului.

Pentru DN 1 Brașov – Ploiești – București, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere:

– DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – Autostrada A3 – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 – București;

DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște – DN 71 – București;

– DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor, să adapteze viteza condițiilor de trafic și de drum, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcției, semnalizând totodată această intenție.

Articolul precedentAccident cu trei mașini la Târgoviște. O persoană a fost transportată la spital
Articolul următorAtenționare meteorologică! Cod galben de vânt extins ( 6 ianuarie, ora 06.00-22.00). Rafale și de 80 km/h