O adevărata tragedie s-a produs la primele ore ale dimineții de luni, 1 iunie, la Valea Lungă, în Dâmbovița. Un bărbat de 31 de ani a murit într-un incendiu produs la o casă de pe raza localității. Pompierii nu au mai putut face nimic ca să îl salveze.

S-a dat alarma înca de la primele ore ale dimineții de 1 iunie, în satul Gheboasa, din comuna dâmbovițeană Valea Lungă. Un localnic a sunat la 112 să anunțe că locuința unui vecin este cuprinsă de flacări. La locul incendiului au sosit cei de la ISU Dâmbovița, detașamentul Moreni, dar aceștia nu au mai putut să facă mare lucru. Locuința era aproape mistuita de foc la momentul sosirii acestora.

Imagine

Dupa stingerea flăcărilor, pompierii aveau sa facă si o descoperire tulburătoare. În casă se afla si corpul neînsuflețit al unui bărbat de 31 de ani. Se pare ca este vorba de proprietarul gospodăriei. Mai mult chiar, spun pompierii dâmbovițeni, se pare ca a fost vorba de o autoincenidere a locuinței. Cu alte cuvinte barbatul a dat foc casei în care locuia, decedând ulterior înăuntru.

Focul a mistuit aproape tot din locuință, acoperiș, materiale combustibile din interior, totul pe o suprafață de aproximativ 80 de mp. Corpul carbonizat a fost preluat de IML Dâmbovița. Se va stabili,în urma cercetarilor dacă barbatul a murit cabonizat sau a fost vorba de o intoxicare cu fum.

Articolul precedentCiocnire între motociclete la Bujoreanca, în Dâmbovița. Bărbat transportat de urgență la spital
Articolul următorA doua zi consecutiv fără cazuri noi de coronavirus, în Dâmbovița. La nivel național 141 de cazuri noi