Un nou născut, de doar două luni, a fost găsit, de mama acestuia, fără suflare, când s-a trezit de dimineață.Copilul avusese simptome de colici peste noapte. Medicii de pe ambulanță, sosiți la fața locului, au încercat în zadar să îl resusciteze.

O adevărată tragedie s-a produs într-o familie din comuna Mătăsaru, satul Puțul cu Salcie, din județul Dâmbovița, în această dimineață.

O tânără mamă, de doar 20 de ani, din localitate, și-a găsit copilul, de doar două luni, fără semne vitale, la primele ore ale dimineții. Copilul, conform celor afirmate de mama acestuia, a prezentat simptome specifice de colici peste noapte și ar fi plâns, dar, în cele din urmă, s-a liniștit, moment în care și mama acestuia a adormit. Dimineața copilul nu mai avea semne vitale.

Medicii de la Ambulanță, solicitați la fața locului, au încercat în zadar să îl resusciteze, copilul fiind declarat decedat.

Conform IPJ Dâmbovița, copilul ” nu prezenta urme vizibile de violență”. Mama copilului mai are în creștere încă un copil.

Poliția efectuează cercetări în acest caz.

foto articolcaracter ilustrativ

Articolul precedentA.Țuțuianu acuză Primăria Târgoviște de șicane, la adresa PRO România. Război total Țuțuianu-Plumb
Articolul următorȘef nou la IPJ Dâmbovița