Pagina oficială, de pe o rețea de socializare, a PSD Dâmbovița a suferit, la nici 24 de ore distanță de excluderea lui Adrian Țuțuianu, din PSD, o transformare radicală. Sigla partidului a dispărut din identificarea vizuală a paginii și a fost înlocuită de o fotografie a lui…Adrian Țuțuianu.

Foto 1

Așa cum aveau toate organizațiile județene, și la Dâmbovița pagina oficială de facebook a organizației prezenta, ca element de identificare, sigla PSD cunoscută, cu cei trei trandafiri roșii. După cum se poate vedea, în imaginea surprinsă la momentul în care organizația Dâmbovița anunța decizia CEx-ului național al PSD, din data de 05 Noiembrie 2018, cu privire la Adrian Țuțuianu.(Foto 1)

Foto 2

La nici 24 de ore distanță pagina a suferit transformări radicale(foto 2). Dacă în continuare aceasta poartă denumirea de PSD Dâmbovița, sigla cu cei trandafiri a dispărut, în locul acesteia fiind postată o fotografie cu Adrian Țuțuianu. Simbolistica este evidentă. Râmâne de văzut dacă noul președinte interimar al PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, va fi de acord cu această modificare.

 

Articolul precedentPrimăria Târgoviște vrea 1,5 milioane de euro, bani europeni, pentru un parc nou,în oraș
Articolul următorColiziune violentă între două TIR-uri, pe DN 72. O persoană a rămas încarcerată, în cabina uneia dintre mașini