DJ 713, cunoscut sub numele de Transbucegi, a fost închis de Poliţie din cauza vremii nefavorabile. Autorităţile spun că drumul va fi închis până când temperaturile negative se vor mai domoli.

„Având în vedere condiţiile meteorologice existente în zona montană, respectiv intensificarea vântului cu rafale de 60-70 km/h, viscol, scăderea vizibilităţii, precum şi atenţionarea meteorologică de cod galben emisă, vă informăm că, pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere negative, circulaţia pe drumul judeţean 713 (km 0 – km 8 + 500 m) este închisă până la încetarea fenomenelor meteo periculoase, reevaluarea situaţiei de fapt şi dispunerea unor măsuri în consecinţă”, a precizat IPJ Dâmboviţa.  

Poliţiştii atrag atenţia conducătorilor auto cu privire la faptul că nu le este permisă circulaţia pe sectoarele de drum cu accesul interzis.   

Conform prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, circulaţia pe un drum închis constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă prevăzută în clasa I de sancţiuni (2 sau 3 puncte amendă) şi 2 puncte penalizare.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentIa pastila SRS: Valul 2 de imunizare
Articolul următorLEGILE PUTERII | Sorin Cîmpeanu: ”Disponibilitatea de vaccinare este de 168.000 de persoane, angajați ai sistemului național de învățământ”