Un transport ilegal de persoane și marfă, pe traseul Buzău-Târgoviște-Londra a fost descoperit de polițiștii dâmbovițeni. Șoferul a rămas fără permis și fără mașină.

Foto ilustrativ

Conform informațiilor oferite de IPJ Dâmbovița, în data de 6 decembrie, un bărbat a fost depistat pe strada „Petru Cercel” din Târgoviște, în timp ce efectua transport de marfă și de persoane, pe traseul Buzău-Târgoviște-Londra, fără a deține autorizație.

„De asemenea, cu ocazia verificării bunurilor transportate, polițiștii au depistat 6 colete care conțineau articole vestimentare și parfumuri, ce purtau însemnele unor mărci înregistrate, dar susceptibile a fi contrafăcute.Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, iar bunurile descoperite au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.Totodată, acesta este bănuit de nerespectarea prevederilor legale privind mărcile și indicațiile geografice.”

De asemenea, polițiștii au dispus și măsura suspendării dreptului de utilizare a autovehiculului prin retragerea certificatului și plăcuțelor de înmatriculare.

Articolul precedentȚuțuianu, avertisment pentru Dragnea – „Nu aduce anul ce aduce ceasul!”
Articolul următorAdio locul unu! U Cluj- Chindia Târgoviște 3-1 (1-1)